227 226 00


Hos oss er det ingen binding, og 0 kr. i oppstart…og ingen grunn til at du ikke skal prøve det.


Hva skal jeg velge?

5, 20 eller 80 GB?

Hvis Internett skal brukes av hele familien, er det en god idè å velge mobilt bredbånd med tilstrekkelig GB data.

Er ditt mobile bredbånd utelukkende til deg selv eller mens du er på farten, kan du kanskje nøye deg med færre GB data.

Dersom du velger en datapakke med 5 GB, og ser dette ikke er tilstrekkelig til deg likevel, er det mulig å øke størrelsen på datapakken hos oss – selvfølgelig. Vår kundeservice hjelper deg gjerne med det.

En fantastisk kundeservice: Vi holder det vi lover, og gir oss ikke før alt fungerer hos deg

Ingen binding eller gebyrer


Bestiller du mobilt bredbånd hos Duka, er du i sikre hender. Vi har vi verken binding eller gebyrer på vårt mobile bredbånd. Du låner ruter av oss, helt kostnadsfritt. Det eneste du skal betale for, er datapakken du selv velger.


Vi hjelper deg gjerne med valg av datapakke, men det er også mulig og både nedgradere og oppgradere datapakken senere ved behov. Du er ikke bundet til den datapakken du velger ved bestilling. Dersom du har spørsmål om dette – kontakt vår kundeservice for mer informasjon.


Hos Duka skriver vi ingenting med liten skrift, og du får ingen ubehagelige overraskelser. Vi holder det vi lover deg.

Hurtig kundeservice


Hos Duka får du en fantastisk kundeservice. Med lang erfaring innenfor IT og Mobilt Bredbånd, har vi et godt grunnlag for å hjelpe deg. Ventetid hos oss er gjennomsnittlig på under 2 minutter, så du skal være helt sikker på å komme hurtig frem til vår kundeservice. Her vil du alltid møte flinke og kompetente medarbeidere, som sitter klar til å svare på dine spørsmål, å hjelpe deg med dine problemer.


Hos Duka tar vi oss alltid god tid til alle kunder. Uansett om du skal ha hjelp, svar på spørsmål, har lyst til å kjøpe et produkt eller hvis du vil høre mer om våre produkter. Vår oppgave er at alle våre kunder skal være glade og fornøyd med kundeservicen og produktene våre.

Nyhetsbrev

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKundeservice