227 226 00

Trygghetsabonnement

Få både ubegrenset telefon support og full kontroll på sikkerheten.

Du får både en sikker datamaskin, og svar på stort og smått når det kommer til ditt IT-utstyr.

Kun 299 kr./mnd.

Ubegrenset IT-hjelp

Antivirusprogram fra Bitdefender

Automatisk backup av dine filer

Hva får du hjelp til?


Du får hjelp til smått og stort tilknyttet ditt IT-utstyr og datamaskin. Hos oss er ingen spørsmål dumme, og vi gir oss ikke før alt fungerer som det skal.Se her hva du får hjelp til:

Det offentlige

Det er nå nesten umulig å unngå at en er på de digitale platformer som skatteetaten.no, altinn.no, Digipost ol. Du kan ta det helt rolig hvis du ikke helt vet hvordan du skal bruke dem. Vi kan nemlig hjelpe deg med de alle sammen, så er vi sikre på at du har full kontroll.

Vi har mye erfaring med:

  • Altinn.no
  • Nav.no

….og en rekke andre offentlige hjemmesider.

Internett

Med dukaPRO hjelper vi deg med alle tenkelige utfordringer med ditt Internett – om det gjelder WiFi-forbindelsen, ditt abonnement eller annet.

Vi har mange års erfaring med feilsøking, og kan fikse de fleste problemer som oppstår.

Hardware

Har du fått ny ruter, printer eller mus? Med Supportpakken hjelper vi deg med oppsett, tilkobling og generell veiledning av de fleste eksterne enheter som man kan koble til datamaskinen. Det gjelder f.eks. printere, rutere, kameraer og telefoner.

Vi yter selvfølgelig også teknisk support på din datamaskin, hvis den plutselig ikke vil starte eller hvis den ikke oppfører seg som den pleier.

Sosiale medier og programmer

Med dukaPRO hjelper vi deg med å komme i gang på sosiale medier, programmer eller generell bruk av diverse hjemmesider. Har du f.eks. behov for å nullstille et passord eller opprette en Facebook-profil, hjelper vi deg selvfølgelig med det. Har du problemer med å installere Skype, hjelper vi til med det også.

…og alt annet

Det praktiske

Vi hjelper og veileder deg også med praktiske gjøremål på Internett som nettbank, registrering av ditt strømforbruk, Digipost og mye mer.

IT sikkerhet

Dessverre finnes det også en kriminell side av Internett, som skremmer og holder mange nordmenn vekk fra Internett og datamaskiner.

Hos Duka holder vi hodet kaldt, og vet hva vi skal se etter. Derfor kan du alltid ringe til oss, hvis du opplever noe som du synes er mistenkelig på din datamaskin.

Er du i tvil på om du har den nødvendige IT-sikkerheten på din datamaskin, kan vi gi deg og datamaskinen en sikkerhetssjekk – og hjelpe deg med å gjøre den enda mer sikker hvis det er nødvendig.

Mye glede

At man har en datamaskin, skal ikke bare handle om Digipost, nettbank, NAV og annet offentlig. Det skal også gi glede, og det hjelper vi deg selvfølgelig også med.

Vi kan blant annet hjelpe deg med streamingtjenester, shopping på Internett og billettkjøp (f.eks. flyreise, konserter, festivaler, bussturer).


dukaPRO gir deg alt i èn løsning


Vi har gjort det enkelt for deg, og samlet vår populære Sikkerhetspakke og Supportpakke i èn pakke. Da får du en komplett beskyttelse på din datamaskin.


dukaPRO gir deg trygghet, for du får både antivirus fra Bitdefender og automatisk backup, så du ikke risikerer at du mister filene dine. Du får også tilgang til Dukas IT-support som en ekstra sikkerhet.


Hjelpen er aldri langt unna

Trenger du hjelp underveis, sitter vi klare på 227 226 00

Spørgsmål og svarKundeservice