227 226 00

Duka-service for alle behov

- Om du er en erfaren IT-bruker eller ikke, så har vi en service som passer til ditt behov. Leter du etter en enklere datamaskinløsning, der du alltid har en sikkerhetsline – er du nå på rett spor.

Tenk hvis det var lett


Idéen bak Duka-konseptet er å gjøre det så lett som mulig å bruke datamaskiner og nettbrett. Duka er en enkel løsning hvor du slipper å bruke tiden på kryptiske feilmeldinger, tidskrevende oppdateringer og virus.

Alle Duka-løsningene er klare til bruk…


… så du kan hoppe over problemene og gå i gang med å bruke Duka-løsningen til det den er skapt til.

dukaPRO services


Med dukaPRO får du en datamaskin der oppdateringer og sikkerhetskopi av filene dine håndteres automatisk. Les her mer om hvilke servicer dukaPRO tilbyr.

Duka service


Duka er til for å gjøre det lett for deg som blant annet ikke har vært vant til å bruke en datamaskin tidligere. Les her mer om hvilke servicer duka tilbyr.


Fantastisk kundeservice: Vi holder det vi lover, og vi gir oss ikke før det virker.Vi hjelper med et smil, så ring til oss på 227 226 00

Ring til oss. Vi sørger for at du unngår IT som plager deg, og vi hjelper deg hvis du har spørsmål til bruken av din datamaskin.

Med en datamaskinløsning fra Duka har du ubegrenset tilgang til IT-support og fjernsupport, som ikke gir seg før det fungerer. Du får en datamaskin som er klar til bruk, og du har alltid en å gå til hvis du skulle være i tvil. Hos oss finnes det ingen dumme spørsmål – bare dumme svar.

Spørgsmål og svarKundeservice