227 226 00

Spørsmål og svar: Returnering

Bli klokere på returnering


Her kan du blant annet få svar på hvordan du reklamerer og returnerer et produkt. Ta gjerne tak i oss på 227 226 00 eller send en e-post til kundeservice@dukapc.no, hvis du har spørsmål som ikke ble besvart her.

Hva er 4-ukers tilfredshetsgaranti?

Netthandel gir deg som utgangspunkt 14 dagers full returrett. Duka har utvidet perioden til 4 uker. Hvis du er ufornøyd med vårt produkt, kan du fritt returnere varen til oss innenfor 4 uker – også selvom du har tatt produktet i bruk

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Du skal returnere alt, du mottok fra oss i forbindelse med din ordre. Alle enkeltdelene skal være i samme stand, som da du mottok dem. Vær oppmerksom på, at du kan risikere å få en regning, hvis de returnerte varene leveres tilbake i utilfredsstillende stand.

Jeg leier en datamaskin med dukaPRO eller duka serviceordning. Hvordan sier jeg opp?

Ring inn på 227 226 00, eller send oss en e-post på kundeservice@dukapc.no, hvis du ønsker å si opp din serviceordning. Din oppsigelse gjelder fra utgangen av måneden. Når du sier opp din leieavtale, skal vi ha datamaskinen tilbake. Du står selv for å returnere maskinen. Du kan lese mer om serviceavtalen under våre handelsbetingelser.

Min datamaskin er blitt skadet under transport. Hva nå?

Kontakt oss så snart som mulig etter utpakking, hvis ditt produkt er transportskadet. Produktet blir ombyttet med en gang ved fejl konstatert innenfor 1 måned. Det gjelder også eventuelle feil, når du slår på datamaskinen - så reparerer vi datamaskinen på vårt værksted innenfor den første måned.

Fantastisk kundeservice: Vi holder det vi lover, og vi gir oss ikke før det virker.

Vi hjelper med et smil, så ring til oss på 227 226 00

Ring til oss. Vi sørger for at du unngår IT som plager deg, og vi hjelper deg hvis du har spørsmål til bruken av din datamaskin.

Med en datamaskinløsning fra Duka har du ubegrenset tilgang til IT-support og fjernsupport, som ikke gir seg før det fungerer. Du får en datamaskin som er klar til bruk, og du har alltid en å gå til hvis du skulle være i tvil. Hos oss finnes det ingen dumme spørsmål – bare dumme svar.

Spørgsmål og svarKundeservice